Vilkår, Betingelser, Omsætning etc.

Vi overfører automatisk pengene fra dit salg hver 14. dag til dig. (Minus vor kommission på 15%).

Standlejen betales altid ved periodens booking og lejen refunderes ikke.

Du må kun placere varer på din egen stand. Varer hensat på gulvareal eller lign. Vil blive fjernet.

Det er ikke tilladt at reklamere med egne kontaktoplysninger etc. på sin stand/ varer. Alt salg skal ske igennem loppehylder.dk. Ligeledes er det kun loppehylder.dks prismærker der er tilladte.

Det er tilladt at sælge brugte effekter.Såfremt du ønsker at sælge nye varer, kan dette kun ske efter aftale med loppehylder.dk (Vi forbeholder os enhver ret til at afvise).

Det er ikke tilladt at sælge: fødevarer, alkohol, våben og tobak samt ulovlige varer i øvrigt.

Alle artikler der sælges skal være i rengjort stand, tøj og lign. i nyvasket/ renset stand.

Varer solgt i kommission byttes ikke og tages ikke retur. De købes som beset. (El-artikler kan testes i butikken)

På den sidste dag af din standleje, skal du tømme din stand for ikke solgte effekter. Senest kl. 17.00 på hverdage og kl. 15.00 i weekenden/ helligdage.

loppehylder.dk opkræver 200 kr. såfremt du ikke selv tømmer din stand indenfor for ovenstående frister. Vi pakker tingene ned i kasse og opbevarer disse i 14 dage hvorefter tingene tilfalder velgørenhed. (Hvis tingene fylder mere end 1 kasse, opkræves 50 kr. pr. ekstra kasse).

Ejendomsret og ansvar

Sælger /Standlejer indestår fuldt ud for, at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over og sælge varerne/ effekterne.

loppehylder.dk har ikke ansvar for tabte, ødelagte eller stjålne genstande, du måtte sætte på din stand. I tilfælde af brand, vandskade eller anden form for katastrofe/ ødelæggelse, er loppehylder.dk ikke erstatningsansvarlig, dette skal søges dækket via egen forsikring.

loppehylder.dk forbeholder sig den fulde ret til at ændre i vilkår og betingelser.